Asukastiedote

Asukastiedote

Kesä alkaa olla pikkuhiljaa ohi ja syksy hiipii vääjäämättömästi ovelle. Syksyn tullessa myös valoisa-aika lyhenee ja osa meistä polttaa kynttilöitä valon sekä tunnelman luomiseksi. Muistetaan olla kynttilöiden yms. kanssa huolellisiä ja pidetään huolta paloturvallisuudesta suojaetäisyydet huomioiden sekä tarkistamalla asunnon palovaroittimet. Paristojen vaihto kuuluu asukkaalle ja mikäli palovaroitin ei toimi sen viallisuudesta johtuen voitte olla yhteydessä meidän kiinteistöhuoltoon (yhteystiedot alla).

Korona-epidemian läsnäolo ei ole poistunut vaan pikemmin kiihtynyt kesän loppupuolella. Pidämme edelleenkin huolen suojaetäisyyksistä, käsien desinfioinnista sekä tarvittaessa suojautumisesta asioidessamme kanssanne. Vuokrasopimusten sopimisessa olemme siirtyneet sähköiseen allekirjoitukseen, joka toimii erittäin hyvin, on nopea ja vähentää liikkumista sekä kustannuksia kaikilta. Tarvittaessa vuokrasopimuksen saa myös paperisena ja sen voi allekirjoittaa normaalisti.

Toimistomme on suljettu toistaiseksi. Asiakaspalvelu järjestetään puhelinpalveluna ja sähköisenä asiointina.

· 
Yhtiön kiinteistönhoito (äkilliset huollot ja korjaukset, asunnon esittely, poismuuttotarkistus, sisäänmuuttotarkistus, ovenavaukset). 

  • Arkisin klo 7-16 puh. 0400 152 872
  • Muina aikoina p. 040 183 8698 (päivystys).

 

Pesutuvan poletteja voi tilata puhelimitse puh. 040 860 8948. Poletit toimitetaan asiakkaan postilaatikkoon ja laskutetaan asiakkaalta.
 

Taito Takkinen
Isännöitsijä